Online Classes

Swedish Online course HT20

Sales Ended. Den 30 augusti 2020 startar en svensk onlinekurs för dig som önskar utveckla din intuition och mediumskap. I den här kursen kommer vi att gå igenom energiövningar, intuitionsövningar och mediumskap.

I kursen kommer vi gå igenom:

Energiövningar för att göra dig mer medveten om din egen andliga energi, t.ex. meditationer och visualiseringar.

Intuitionsövningar. Vi kommer att arbeta med olika intuitionsövningar och ibland inspireras av verktyg som, t ex. färger eller kort.

Mediumskap. Att börja känna in, identifiera och beskriva andevärlden. Vad är budskapet, det som andra sidan önskar förmedla?

I kursen ingår:

  • 6 x 2h onlinelektioner. Tillfällena innehåller både föreläsningar och praktiska övningar.
  • Privat Facebookgrupp för kursdeltagarna, med gruppdiskussioner och gruppstöd.

Du behöver inga förkunskaper för att delta i denna kurs. Alla är välkomna, också nybörjare och de som önskar komma igång igen! Det blir en mindre grupp, begränsad till 12 deltagare så övningarna kan vid tillfälle anpassas till deltagarnas tidigare erfarenhet. Kursen hålls på svenska, men alla skandinaviska deltagare är självklart välkomna.

Lektionerna sker online över Zoom. Du behöver en dator, iPad eller Smartphone (iPhone el liknande) med internet för att kunna delta.

Datum och tid:
De 6 kurstillfällena blir följande söndagar, kl 16:00-18:00
30 augusti 2020
6 september 2020
13 september 2020
20 september 2020
27 september 2020
4 oktober 2020

Kostnad: 1320kr. För bokning av denna kurs rekommenderar jag att du kontaktar mig via mejl, du kan då välja betalningsalternativ. Alternativt kan du även boka denna kurs via Eventbrite.

Ångerrätt vid anmälan: Från bokningstillfället har du 14 dagars ångerrätt. Du behöver inte uppge av vilket skäl du önskar ångra ditt köp inom 14 dagar från bokningstillfället. Ångerfristen upphör efter 14 dagar efter den dag du ingick avtalet. Om du önskar ångra ditt köp, så mejla, mail@annevi.com, att du vill ångra ditt avtal. Skriv tydligt vilken workshop du önskar avstå och uppge även dina kontaktuppgifter. Ange vilket datum som du bokade kursen, samt uppge kontouppgifter/Swish för återbetalning av avgift. Anmälningsavgift på 700kr återbetalas ej oavsett skäl. Ingen kursavgift återbetalas sedan kursen har startat, oavsett anledning, inklusive sjukdom.

Vi förbehåller oss rätten att neka deltagare, som uppträder störande mot läraren eller de andra kursdeltagarna, även sedan kursen har påbörjats. Vi utgår från att deltagare uppför sig respektfullt mot läraren och de andra deltagarna i gruppen. Om en deltagare uppträder störande i undervisningen mot lärare och gruppen kommer ingen återbetalning att utgå.

Friskrivning
Även om denna kurs annonserats som en kurs i andlig utveckling, kan vi inte garantera att sådan utveckling sker under kursen eller därefter. Alla kurser av den här naturen erbjuds som en inlärningsmöjlighet men inlärning sker naturligtvis individuellt. Enligt lag är vi skyldiga att meddela att det finns olika uppfattningar om mediumskapets giltighet och att andlig inlärning ofta är subjektiv. Genom att delta i denna kurs så godkänner du att du är villig delta i ett andligt experiment och aktiviteter med syfte att utveckla din andlighet, inklusive mediumskap.