Online Classes

Svensk mediumskapskurs (Swedish)

Swedish online course. Den 18 oktober 2020 startar en svensk 6-veckorskurs i mediumskap. I kursen kommer vi att gå igenom:

Mediumskap. Att börja känna in, identifiera och beskriva andevärlden. Hur kan vi bli mer medvetna om andevärlden? Vad är budskapet som andra sidan önskar förmedla?

Energiövningar för att göra dig mer medveten om din egen andliga energi, t.ex. genom meditationer och visualiseringar.

Intuitionsövningar. Vi kommer att arbeta med olika intuitionsövningar och träna på att kunna bli säkrare i din egen intuition.

I kursen ingår:

  • 6 x 2h onlinelektioner. Lektionerna innehåller både meditationer, föreläsningar och tillfällen att öva.
  • Privat Facebookgrupp för kursdeltagarna, med gruppdiskussioner och gruppstöd.

Du behöver inga förkunskaper för att delta i denna kurs. Alla är välkomna, också nybörjare eller de som önskar komma igång igen! Kursen hålls på svenska, men alla skandinaviska deltagare är självklart välkomna.

Lektionerna sker online över Zoom. Du behöver en dator, iPad eller Smartphone (iPhone el liknande) med internet för att kunna delta.

Datum och tid
De 6 kurstillfällena blir följande söndagar, kl 16-18:
18 oktober 2020
25 oktober 2020
1 november 2020
8 november 2020
15 november 2020
22 november 2020

Kostnad: 1320kr. För bokning av denna kurs rekommenderar jag att du skickar mig ett meddelande, du kan då välja betalningsalternativ. Det går även att boka denna kurs via Eventbrite, men då tillkommer Eventbriteavgifter.

Ångerrätt vid anmälan: Från bokningstillfället har du 14 dagars ångerrätt. Du behöver inte uppge av vilket skäl du önskar ångra ditt köp inom 14 dagar från bokningstillfället. Ångerfristen upphör efter 14 dagar efter den dag du ingick avtalet. Om du önskar ångra ditt köp, så mejla, mail@annevi.com, att du vill ångra ditt avtal. Skriv tydligt vilken workshop du önskar avstå och uppge även dina kontaktuppgifter. Ange vilket datum som du bokade kursen, samt uppge kontouppgifter/Swish för återbetalning av avgift. Ingen kursavgift återbetalas sedan kursen har startat, oavsett anledning, inklusive sjukdom.

Vi förbehåller oss rätten att neka deltagare, som uppträder störande mot läraren eller de andra kursdeltagarna, även sedan kursen har påbörjats. Vi utgår från att deltagare uppför sig respektfullt mot läraren och de andra deltagarna i gruppen. Om en deltagare uppträder störande i undervisningen mot lärare och gruppen kommer ingen återbetalning att utgå.

Friskrivning
Även om denna kurs annonserats som en kurs i andlig utveckling, kan vi inte garantera att sådan utveckling sker under kursen eller därefter. Alla kurser av den här naturen erbjuds som en inlärningsmöjlighet men inlärning sker naturligtvis individuellt. Enligt lag är vi skyldiga att meddela att det finns olika uppfattningar om mediumskapets giltighet och att andlig inlärning ofta är subjektiv. Genom att delta i denna kurs så godkänner du att du är villig delta i ett andligt experiment och aktiviteter med syfte att utveckla din andlighet, inklusive mediumskap.