24.02.2019
11-12 May 2019 Kjugekull, Sweden

I’m delighted to return to Kjugekull, Sweden the 11th-12 May 2019 for workshops and an Evening of Mediumship. Information in Swedish.

Denna dag ägnar vi åt meditation och du får möjlighet att lära dig olika tekniker att stilla tankarna. Meditation har länge använts för att hantera vardaglig stress. Genom att slappna av och uppnå ett inre lugn ökar ofta känslan av välbefinnande och glädje. Dagen blandas med föreläsningar och meditationer ledda av Annevi. Hon går också igenom övningar som du kan ta med dig och fortsätta meditera på egen hand om du önskar.

Dagen innehåller:
• Avslappningsövningar
• Visualiseringar
• Meditera med symboler
• Använda positiva ord för att öka ditt välbefinnande

Datum: Lördagen den 11 maj 2019, kl 10-16 med lunchuppehåll.
Plats: Hembygdsgården Kjugekull

Välkommen till en andlig dagskurs där du får möjlighet att träna din intuition. Med vackra Kjugekull utanför dörren, så kommer vi använda naturen som inspiration att stilla tankarna och känna vår inre intuition allt starkare. Dagen innehåller föreläsningar och övningar där du får möjlighet att utforska din egen andlighet samt att öva tillsammans med andra.

Alla med en önskan att träna sin intuition är välkomna. Övningar anpassas efter gruppens kunskaper.

Datum: Söndagen den 12 maj 2019, kl 9:30-15:30. Lunchuppehåll.
Plats: Hembygdsgården Kjugekull

Välkommen på en spiritualistisk storseans med Annevi Petersson med möjlighet för nära och kära i andevärlden att få säga de ord som de önskar förmedla. Som medium vill Annevi dela med sig av den glädje, kärlek och trygghet som hon själv upplevt i sitt arbete med andra sidan. Denna kväll innehåller också en frågestund. Annevi förmedlar kontakter under kvällen, men du är inte garanterad ett meddelande genom att delta. Denna kväll kan innehålla mediumskap, intuitiv information och soul readings.

När: Lördagen den 12 maj 2019 kl 18-20.
Plats: Hembygdsgården på Kjugekull
Pris: 300 kr inkl fika. För anmälan och betalning vänligen kontakta: mail@annevi.com

0 COMMENTS
Leave a Comment

Comments are closed.